Kosten vochtbestrijding muren

ttttt342532423-150x150Als je last hebt van vocht dan kun je er in elk geval van op aan dat je niet de enige bent. Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat ongeveer 40 procent van de Nederlandse woningen te kampen heeft met een hoog vochtgehalte. Door muren te injecteren kun je het vocht beter weren uit je huis en realiseer je een hoger wooncomfort, bespaar je op je energierekening en gaat je woning langer mee.

Hoe kun je de muren beschermen?

Voor de bestrijding van onder andere doorslaand vocht dan is injecteren een van de beste opties. Er zijn wel enige voorbereidingen aan verbonden. Kapotte muren moeten eerst worden hersteld, als dit niet goed gebeurt kan vocht alsnog een weg vinden door de muren en wordt het volledige proces te niet gedaan. Nadat de scheuren, kieren en gaten zijn gedicht kunnen de muren worden geïnjecteerd.

Wat kost het injecteren van muren?

Wat de kosten zijn voor het injecteren van de muren hangt af van een aantal factoren. Hieronder een overzicht:

  • Hoeveel muren hebben last van vocht?
  • Ga je het zelf doen of huur je een bedrijf in?
  • Is er niveau verschil met de buren?

ttt4323242-150x150Voor oudere muren van zo’n 30 centimeter dikte kun je wel uit gaan van zo’n 80 euro per lopende meter. Maar hou ook rekening met renovatie werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zou je er voor kunnen kiezen om het zelf te doen, maar in de meeste gevallen is het verstandiger om het te laten doen door een specialist omdat het injecteren van muren nogal nauw komt. Als je een foutje maakt moet alles opnieuw, wat natuurlijk een hoop extra kosten met zich meebrengt. Het is dus verstandig om direct een specialist in de arm te nemen.

Wat kost vochtbestrijding?

Achterhaal de exacte kosten voor vochtbestrijding door gebruik te maken van onze offerte service. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met vochtbestrijders. Gratis en vrijblijvend.