Kosten vochtbestrijder per uur

ttttt342532423-150x150Als er iets vervelend is dan zijn het vochtproblemen. Wanneer je te maken hebt met vochtproblemen dan is het zaak dat je deze zo snel mogelijk oplost. Vocht kan voor permanente schade zorgen aan je woning, maar kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Vocht trekt ongedierte aan en zorgt voor schimmelvorming. Je kunt vocht op verschillende manieren bestrijden en daar horen ook verschillende kosten bij.

Welke soorten vochtbestrijding zijn er?

Voordat je kunt bepalen wat het kost moet je weten in wat voor categorie je woning valt. Wat voor soort vochtbestrijding is er nodig? Hieronder drie soorten:

  • Condensatie, condens op ramen in de slaapkamer
  • Doordringend vocht, vochtplekken op het plafond of in de muren
  • Wateroverlast, knappen van waterleiding of ondergelopen kelders

Bron: vochtbestrijding

Hoeveel betaal je voor vochtbestrijding?

Afhankelijk van het type vochtbestrijding kost vochtbestrijding meer of minder. Zo kun je bijvoorbeeld muren impregneren vanaf 5 euro per vierkante meter. Maar als er een waterleiding is geknapt dan is het moeilijk in te schatten wat de exacte kosten zijn. Het vraagt veel meer tijd om dat op te lossen dan het impregneren van muren. Je zit dan al gauw op een 30 á 50 euro per uur.

Wat kost vochtbestrijding?

Achterhaal de exacte kosten voor vochtbestrijding door gebruik te maken van onze offerte service. Laat je gegevens achter en kom direct in contact met vochtbestrijders. Gratis en vrijblijvend.